De Moment

Projecten

< Overzicht

VPK packaging

Opendeurdag VPK


totaalconcept

productie

catering

animatie

DEMOMENT nam het in een pitch op tegen vier andere evenementenbureaus en wat waren we enthousiast toen we hoorden van het directiecomité dat ons voorstel er met kop en schouders boven uit stak. We aarzelden dan ook niet om hier onze tanden in te zetten en er een top productie van te maken.

Voor het eerst in jaren organiseerde VPK Packaging een opendeurdag en familiedag op hun site in Oudegem. Het hoofddoel was om de werknemers de kans te geven om hun familie te laten kennismaken met hun werkomgeving. Om dit op een originele en professionele manier aan te pakken organiseerde DEMOMENT in opdracht van VPK een rondleiding doorheen de fabriek om vervolgens te stranden op een slotfeest waar iedereen kon genieten van lekkere hapjes, drankjes, muzikale omlijsting, kinderanimatie, …

Wij creëerden voor deze klant: VPK Feest!

Een eenvoudige maar allesomvattende titel. Bij DEMOMENT staat beleving centraal. We willen telkens weer momenten creëren die de bezoekers bijblijven. In deze organisatie hielden wij vooral rekening met deze peilers: veiligheid (fabrieksomgeving), Fun-factor, respect voor de werkplek, originaliteit, collegialiteit, esthetiek van de totaalorganisatie. We vinden het uitermate belangrijk dat een evenement precies uitstraalt waar onze klant voor staat!

De bezoekers werden onthaald door onze enthousiaste brassband. We maakten van een VPK-trailer een podium waarin de band de mensen welkom heetten. Onze hostessen die we helemaal uitwerkten in het VPK Feest thema zorgen voor een feilloze registratie met een brede glimlach.

De tour doorheen de fabriek startte met een veiligheidsfilm. We schreven een origineel scenario voor deze film en werkten deze uit met Jan Matthys en onze professionele filmcrew. Zo bedachten we een manier om een veiligheidsboodschap op een mooie en grappige manier aan onze 1.000 bezoekers over te brengen. Verder stonden er 35 enthousiaste stewards klaar om al deze mensen op een veilige manier door onze parcours te loodsen.

Doorheen de tour zorgden we voor duidelijke infopancartes, schermen met bewegende beelden op delen waar de fabriek niet aan het draaien was, … aan de hand van deze zaken en een fijn uitgewerkt papieren grondplan, kregen de bezoekers op een eenvoudige manier een zeer duidelijk beeld van het productieproces.

Na een wandeling van +- 45 minuten door de fabriek. Kon iedereen uitblazen op ons centraal feestplein. Hier kon iedereen genieten van een lekker hapje en drankje. Naast frisse pintjes, lekkere frietjes, … konden de genodigden ook een lekker ijsje krijgen of een Branded appel!

We hebben hier een organisatie neerzet die af was tot in de kleinste details. En kregen nadien ook lovende woorden van het directiecomité.

Bedankt VPK voor het vertrouwen & de fijne samenwerking!