De Moment

Aanpak

We onderscheiden ons als event agency door ons niet te laten beperken in onze vrijheid. Daarnaast zijn we wel gek op fairplay, goede afspraken en transparante budgetten. Je hebt één contactpersoon die je gedurende het organisatieproces op tijd zal briefen en waarop je steeds kunt terugvallen. Ziehier ons zesstappenplan:

1.Fijne kennismaking


We analyseren jouw ideeën en briefing. Bij een eerste intakegesprek tasten we af wat jij verwacht van jouw evenement. Op die manier kunnen wij jouw input verwerken en een mooi voorstel gaan opmaken. We hebben een klik? Onze machine gaat op volle toeren draaien.

2.Conceptvoorstel


We komen ons voorstel graag aan jou presenteren. Daarbij hoort ook een eerste budgetraming. Daar zijn we trouwens héél transparant over. No surprises. We don’t like them, you neither. Aansluitend is er ruimte om samen te brainstormen en eventuele aanpassingen door te geven. Je bent overtuigd van onze aanpak?

3.Samenwerkingsovereenkomst


Wanneer je ons voorstel goedkeurt, maken we een samenwerkingsovereenkomst op. Op die manier engageren we ons naar elkaar toe en zoals iedereen weet, goede afspraken … maken inderdaad goede vrienden. Net datgene waar we zo van houden; fantastische partners en duurzame samenwerkingen.

4.Productie


Onze turbomotoren gaan draaien en wij starten met de productie van jouw evenement. Alles wat we vooraf hebben besproken zullen wij nu tot in de kleinste details gaan uitvoeren. It’s all in the details, and we love them! Tijdens het organisatieproces van jouw evenement houden we jou geregeld op de hoogte. We houden van veel en direct contact met onze klanten. Je zult dus regelmatig updates van ons krijgen.

5.Jouw event


Tijdens het evenement hoef jij natuurlijk niets anders te doen dan te genieten van het moment. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. No worries! We houden de touwtjes stevig in handen en zorgen van de opbouw tot en met de afbouw voor een prima coördinatie.

6.Evaluatie


We zijn er helemaal voorstander van om elkaar na het evenement nog eens terug te zien. Op die manier kunnen we alles netjes afsluiten, nagenieten, napraten en bekijken of jouw doelen zijn bereikt. Tot slot kunnen we terugblikken op een fijne samenwerking en al beginnen denken … up to the next.

We got a
connection?