De Moment

Projecten

< Overzicht

Nexans

Nexans Winterbar


Bedrijfsevent

Totaalconcept

Eventstyling

Personeelsfeest

Een totaal vernieuwend concept voor de 250 medewerkers van Nexans. Voor hun jaarlijks personeelsfeest organiseerden wij een op maat gemaakte winterbar. We transformeerden een lege schuur tot een customized kerstevent. Een totaalrealisatie vanaf de uitnodiging tot styling, animatie & catering. We zorgden ervoor dat het plaatje helemaal klopte om hun personeel op gepaste wijze te bedanken.

We kozen het meubilair zorgvuldig uit om de juiste sfeer voor onze klant te realiseren. Gezellig, sociaal, ongedwongen, geen traditionele setting. Verschillende opstellingen, gebruik van tafels in diverse vormen, hoogtes en laagtes, loungehoeken, stimuleren het sociale karakter van het event. Daarnaast zorgden we voor een gezellig aangekleed binnenplein met vuurkorven en verschillende foodtrucks.

We kregen het vertrouwen om met hun personeelsfeest iets helemaal anders te doen dan dat ze al jaren gewoon waren. Een grote dankjewel!

Aline & Joke van Nexans

"Al bij de eerste ontmoeting, zat het contact goed met Maarten. Zonder al te veel uitleg, begreep hij meteen wat we wilden doen met ons personeelsfeest. Toen hij met zijn voorstel kwam, waren we omver geblazen, omdat hij leven gaf aan hetgeen dat wij in ons hoofd hadden. Maarten is sympathiek, gedreven en heeft een heel duidelijk doel voor ogen. Dat merk je in alles wat hij doet. The special touch was meer dan aanwezig, en dat is geheel te danken aan de professionaliteit van Maarten en heel zijn team."