De Moment

Projecten

< Overzicht

Stad Gent

And the winner is...


Corporate

Publieksevenement

Awardshow

Totaalconcept

Productie

Content

Planning

Op de Gentse Sportawards nodigt Stad Gent jaarlijks de Belgische en regionale kampioenen van de Gentse sportclubs uit. Ze maken er kans op een trofee voor hun sportverdienste. Voor de organisatie van het event schreef Stad Gent een pitch uit … and yes we won! DEMOMENT nam de volledige organisatie van de awarduitreiking, de catering én voor de content van de show. 

Voor dit event richtten we een industriële locatie van top tot teen in. Onze eventcrew ontving de gasten met een glaasje bubbels en een hapje in de ontvangstruimte. Daarna begeleidden ze hen naar de eventzaal. Het gordijn ging open, de show begon.

Sportjournalist Stijn Vlaeminck, onze presentator, praatte alles vlot aan elkaar en zorgde voor de nodige interactie met het publiek. Knap gemonteerde video’s vormden de rode draad door de show. DEMOMENT zorgde ook voor de projecties met het nodige beeldmateriaal tussen de awards door. Het publiek ontdekte de winnaar bijvoorbeeld telkens via een timelapse. Verder kozen we ervoor om niet te werken met klassieke trofeeën, maar voor gepersonaliseerde awards die we lieten maken door een Gentse kunstenaar. Na de show zorgden we nog voor een receptie met veel fingerfood. De reacties waren lovend en we kijken al uit naar de volgende samenwerking!