De Moment

Projecten

< Overzicht

Stad Gent

Veel smaken maken één groot festijn.


Corporate

Familiedag

Totaalconcept

Productie

Animatie

Catering

Techniek

Stad Gent nodigt elk jaar zijn medewerkers samen met partner en kinderen uit op een interactieve familiedag. DEMOMENT toverde de evenementweide van de Blaarmeersen voor deze gelegenheid om tot een prachtig picknickdorp, waar we maar liefst 1.800 deelnemers verwenden met een origineel picknickfeestje, vol animatie voor jong en oud, optredens en lekkere catering.

 

Bij het binnenkomen kregen alle genodigden een persoonlijke picknickzak met bestek, borden en bekers die ze een hele dag konden gebruiken. Zo gingen we onnodig veel afval tegen, want we houden van duurzame events! De buffettafel van maar liefst 35 meter lang zorgde de hele dag voor typisch picknicklekkers zoals boterhammen met koas en uufflakke, verse smoothies, tapas, koude en warme gerechtjes, vers fruit en groentjes.

 

Actrice en rasechte Gentse diva Pascale Platel leidde het podiumprogramma in goede banen en verzorgde de interviews on stage. De Laatste Show Band zorgde voor een familiale sfeer en de kinderen gingen nadien los op de tunes van De KetnetBand. De Gentse turnvereniging OTM zorgde met hun verbazingwekkende stunts ervoor dat de picknickgangers op het puntje van hun picknickdeken gingen zitten.

 

Ook voor de kinderen was het feest dankzij de veelzijdige kinderanimatie. Bij de circusstand konden ze terecht voor een snelcursus circusartiest, of ze konden gezellig naar verhalen luisteren in de verteltent. In de knutselhoekjes creëerden de kleine creatievelingen wonderbaarlijke kunstwerkjes. En wie een dagje door het leven wou als prinses, vlinder of Spider-Man, kon terecht voor kindergrime bij een van onze grimeurs.

 

Het was een dag waar we nog steeds met een heel warm gevoel op terugblikken. Ook in 2017 zal DEMOMENT instaan voor de organisatie van de Gezinspicknick. Dit jaar trekken we naar de WILD WILD WEST. Coming soon!