De Moment

Projecten

< Overzicht

A&F

Babyborrel & Verjaardagsfeest - all in one.


Private

TotaalConcept

Catering

Animatie

Productie

Logistiek

Verjaardag

DEMOMENT zorgde voor de totaalorganisatie van een verjaardagsfeest én een late babyborrel, waardoor onze opdrachtgever zich over niets zorgen hoefde te maken en kon genieten van het bijzondere moment zelf. We vertrokken van een lege zaal in regio Kortrijk en zorgden voor een inkleding volledig volgens de wens van de klant.

 

Het resultaat mocht gezien worden. We speelden in op de vraag om te werken met accenten in turquoise, subtiel genoeg, maar toch aanwezig. De gasten trakteerden we op een walk to you-diner. Een goeie dj maakte de avond compleet.

 

BIG BIG THANKS aan deze hartelijke & warme mensen.

Anneleen & Franck van A&F

"Voor de geboorte van ons zoontje, voor onze 40e verjaardag en gewoon omdat we er zin in hadden, wilden we graag een mooi, maar nonchalant feestje organiseren voor familie en vrienden. Gelukkig leerden we Maarten kennen. DEMOMENT hielp ons van a tot z: met de gepaste inkleding, zeer sympathiek personeel en enkele in het oog springende ideeën. Zo konden wij zonder zorgen van de avond genieten - alsook van de vele complimenten die we kregen. We zouden niet twijfelen om de volgende keer terug beroep te doen op DEMOMENT. Franck & Anneleen "