De Moment

Projecten

< Overzicht

M&M

Wedding - Industrial


Totaalconcept

Styling

Productie

Private event

Huwelijksfeest

Dit koppel koos als huwelijksthema voor ‘industrial’.

We trokken voor dit huwelijk naar een 19e eeuws pakhuis in het hart van Antwerpen. Een locatie met een sprekend industrieel karakter: robuuste elementen, een authentieke uitstraling en een eigen verhaal.

De invulling hielden we strak, zonder saai te worden of aan gezelligheid in te boeten. De set-up bestond hoofdzakelijk uit wit meubilair. Door bijvoorbeeld  verschillende witte stoelen te combineren, ontstond er toch een speelse variatie in de zaal.

Ook de tafelindeling hielden we sober met modern servies, subtiele groene en koperen accenten. Bij een industrieel thema horen wat ons betreft ook guirlandes die sfeer en gezelligheid brengen. Enkele persoonlijke elementen zoals een Lightbox en de grote Lightletters met de initialen van het koppel maakten het geheel compleet.

Ook op het bord vermeden we de klassieke dinerformule. De gasten genoten van de ballen van Balls & Glory. Een hippe vintage foodtruck serveerde hapjes en het diner was opgebouwd rond een sharing-formule. Een feest met ballen dus!

Veel geluk samen!

 

 

Styling & productie: DEMOMENT

Catering: Balls & Glory